skip to Main Content

Javna rasprava o prijedlogu Prostornog plana uređenja Općine Podstrana i Studije strateške procjene utjecaja na okoliš Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Podstrana

Za vrijeme trajanja javne rasprave na javnom uvidu izložen je Prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Podstrana i Studija strateške procjene utjecaja na okoliš Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Podstrana, u Vijećnici Općine Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21312 Podstrana.

Javni uvid  trajat će od 7. veljače 2023. godine do 08. ožujka 2023. godine, a Prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Podstrana i Studija strateške procjene utjecaja na okoliš Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Podstrana mogu se pogledati svakog radnog dana od 9:00 do 13:00 sati.

Nositelj izrade će organizirati javno izlaganje o Prijedlogu Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Podstrana i Studije strateške procjene utjecaja na okoliš Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Podstrana dana 22. veljače 2023. godine (srijeda), s početkom u 10:00 sati u konferencijskoj sali Općine Podstrana (prizemlje zgrade) na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21312 Podstrana.

Pozivaju se svi zainteresirani da sudjeluju u javnoj raspravi tako da daju svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Podstrana i Studije strateške procjene utjecaja na okoliš Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Podstrana. Mišljenja, prijedlozi i primjedbe mogu se dati na mjestu održavanja javnog uvida, dostaviti na protokol Općine, dostaviti putem pošte na adresu: Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalne poslove i zaštitu okoliša Općine Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21312 Podstrana, ili putem elektroničke pošte na adresu: info@podstrana.hr, zaključno do 08. ožujka 2023. godine (srijeda), odnosno najkasnije posljednjeg dana javnog uvida.

Prijedlog Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Podstrana i Studija strateške procjene utjecaja na okoliš Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Podstrana objavljeni su za vrijeme trajanja javnog uvida na službenim mrežnim stranicama Općine Podstrana (www.podstrana.hr) na slijedećim poveznicama:

Javni uvid u prijedlog Prostornog plana uređenja Općine Podstrana

Javni uvid u Studiju strateške procjene utjecaja na okoliš Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Podstrana

Back To Top Skip to content