skip to Main Content

Promocija zbirke pjesama „Dobra voda“, pjesnika Petra Šituma u sklopu provedbe projekta Korak po korak

Dana 24. veljače u 17:00 h, u prostorijama Općine Podstrana, održana je promocija zbirke pjesama „Dobra voda“, autora Petra Šituma, korisnika projekta Korak po korak (UP.02.2.2.15.0060).

U programu su sudjelovale urednica zbirke, Kristina Koren Kudelić i socijalna mentorica Maja Medvidović, a stihove su čitali Mirela Miljak i sam autor.

Promocija je održana uz svesrdnu podršku Općine Podstrana i svih sudionika u projektu Korak po korak. Bila je izuzetno uspješna i iznenađujuće dobro posjećena. Izvrstan je primjer kako poticati talentirane pjesnike da realiziraju želju za osobnim izražavanjem.

Dio atmosfere donosimo u fotogaleriji:

EU projekt Korak po korak financiran je bespovratnim sredstvima u iznosu od 1.997.520,00  kuna (15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i 85% iz Europskog socijalnog fonda) u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru ITU mehanizma namijenjenog za financiranje projekata Urbane aglomeracije Split (UAS). Intenzitet potpore je 100%.
Projekt Korak po korak ima za cilj razviti i proširiti dostupnost izvaninstitucionalnih socijalnih usluga za najranjivije skupine društva na području Općine Podstrana i Urbane aglomeracije Split kako bi se smanjila socijalna isključenost i prevenirala institucionalizacija najranjivijih skupina u društvu.

Back To Top Skip to content