skip to Main Content

Sudjelovanje korisnika projekta „Korak po korak“ u projektu humanitarne udruge „Adonis“ „I MI MOŽEMO BITI VATROGASCI“

Humanitarna udruga „Adonis“ u suradnji sa Javnom vatrogasnom postrojbom Grada Splita 9. svibnja 2023. organizirala je projekt „I mi možemo biti vatrogasci“.

Cilj ovog projekta je poboljšanje kvalitete života djece s poteškoćama te educiranje djece i usvajanje novih vještina u slučaju manjeg požara u domaćinstvu.

Naši korisnici su se s oduševljenjem pridružili akciji, izgasili su vatru, rušili čunjeve šmrkovima, sjeli za volan vatrogasnih vozila, te proveli jedan sretan dan u Javnoj vatrogasnoj postrojbi.

Kako nam je bilo pogledajte u fotogaleriji:

EU projekt Korak po korak financiran je bespovratnim sredstvima u iznosu od 1.997.520,00  kuna (15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i 85% iz Europskog socijalnog fonda) u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru ITU mehanizma namijenjenog za financiranje projekata Urbane aglomeracije Split (UAS). Intenzitet potpore je 100%.
Projekt Korak po korak ima za cilj razviti i proširiti dostupnost izvaninstitucionalnih socijalnih usluga za najranjivije skupine društva na području Općine Podstrana i Urbane aglomeracije Split kako bi se smanjila socijalna isključenost i prevenirala institucionalizacija najranjivijih skupina u društvu.

Back To Top Skip to content