skip to Main Content

Druženja u piteriji Moja jedina pita u sklopu projekta Korak po korak

U sklopu projekta Korak po korak (UP.02.2.2.15.0060) koji provodi Općina Podstrana mnoštvo puta  posjetili smo i piteriju Moja jedina pita u Splitu.

Mobilni tim Općine Podstrana, voditeljica projekta i veseli sudionici, djeca s teškoćama u razvoju  i odrasle osobe s invaliditetom s radošću su proveli mnoga  zajednička druženja i uživali u ukusnim pitama i burecima raznih okusa.

Ovim putem korisnici projekta Korak po korak zajedno s našim mobilnim timom kojeg čini socijalna mentorica Maja Medvidović i vozač Mate Glibota te voditeljica projekta Ivana Carev Seneberg žele reći jedno veliko hvala osoblju i vlasnicima Moje jedine pite!

Ostanite uvijek tako velikodušni, srdačni i plemeniti!

Kako nam je bilo pogledajte u fotogaleriji:

EU projekt Korak po korak financiran je bespovratnim sredstvima u iznosu od 1.997.520,00  kuna (15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i 85% iz Europskog socijalnog fonda) u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru ITU mehanizma namijenjenog za financiranje projekata Urbane aglomeracije Split (UAS). Intenzitet potpore je 100%.
Projekt Korak po korak ima za cilj razviti i proširiti dostupnost izvaninstitucionalnih socijalnih usluga za najranjivije skupine društva na području Općine Podstrana i Urbane aglomeracije Split kako bi se smanjila socijalna isključenost i prevenirala institucionalizacija najranjivijih skupina u društvu.

Back To Top Skip to content