skip to Main Content

Objavljen Natječaj za dodjelu stipendija Općine Podstrana za akademsku 2022./2023. godinu

Na temelju članka 34. važeće Odluke o socijalnoj skrbi (”Službeni glasnik br. 14/2022) načelnik Općine Podstrana, g. Mijo Dropuljić je, dana 10. listopada 2022. godine, raspisao Natječaj za dodjelu stipendija Općine Podstrana za akademsku 2022./2023. godinu.

Dobra vijest ove godine je da se stavio naglasak na studente koji se obrazuju za deficitarna zanimanja sukladno popisu HZZ-a te ih se posebno potiče. Tako, spomenuti studenti mogu ostvariti pravo na stipendiju ukoliko su, na prethodnoj godini studija, ostvarili prosjek ocjena već od 3,0 nadalje s tim da se bolji prosjek nagrađuje s većim iznosom stipendije.  Također, studenti koji se obrazuju za ostala zanimanja, imaju pravo na stipendiju uz uvjet da su ostvarili minimalni prosjek 3,5 na prethodnoj godini studija.

Više o uvjetima i ostalim kategorijama stipendista može se vidjeti u samom Natječaju koji je otvoren do 25. listopada 2022. godine. Prijave se predaju na protokol Općine Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3 ili mail-om na adresu bozena.bajic@podstrana.hr.

Back To Top Skip to content