skip to Main Content

Javna rasprava o Planu korištenja koncesioniranog područja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja luke posebne namjene – luka nautičkog turizma – provezište na dijelu k.o. Donja Podstrana, predio ispred Hotela Le Meridien Lav

Na temelju članka 6. stavak 8. Pravilnika o gospodarskom korištenju, korištenju ili gradnji građevina i posebnoj upotrebi pomorskog dobra na području Splitsko-dalmatinske županije („Službeni glasnik Splitsko-dalmatinske županije“ broj 110/17) i članka 46. Statuta Općine Podstrana („Službeni glasnik Općine Podstrana“ broj 07/21, 21/21), općinski načelnik dana 18. veljače 2022. godine objavljuje

JAVNU RASPRAVU
o Planu korištenja koncesioniranog područja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja luke posebne namjene – luka nautičkog turizma – privezište na dijelu k.o. Donja Podstrana, predio ispred Hotela Le Meridien Lav

  1. Na javnu raspravu stavlja se Plan korištenja koncesioniranog područja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja luke posebne namjene – luka nautičkog turizma – privezište na dijelu k.o. Donja Podstrana, predio ispred Hotela Le Meridien Lav, zajedno sa grafičkim prikazom obuhvata, sadržaja i prostorne organizacije koncesije na pomorskom dobru (dalje u tekstu: Plan korištenja) koncesionara Grand Hotel Lav d.o.o, Grljevačka 2a, Podstrana, OIB: 44693068925.
  2. Cilj javne rasprave je pribavljanje prijedloga, mišljenja i primjedbi javnosti koje će Općina Podstrana uzeti u obzir prilikom davanja mišljenja o Planu korištenja u postupku koji provodi Upravni odjel za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije.
  3. Javna rasprava održat će u srijedu 23. veljače 2022. godine u prostorijama Općine Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, s početkom u 10:00 h.
  4. Uvid u Plan korištenja može se izvršiti na službenoj mrežnoj stranici Općine Podstrana www.podstrana.hr i oglasnoj ploči Općine Podstrana, svaki radni dan u vremenu od 08:00 do 14:00 h, zaključno sa 25. veljače 2022. godine.
  5. Prijedlozi, mišljenja i primjedbe na Plan korištenja mogu se dati na zapisnik u vrijeme javne rasprave ili pisanim putem na adresu Općine Podstrana. Razmatrat će se samo pisani prijedlozi, mišljenja i primjedbe napisani čitko i razumljivo, uz ime i prezime te adresu podnositelja, zaprimljeni u Općini Podstrana do 25. veljače 2022. godine u 15:00 h, bez obzira na način dostave.
  6. Pozivaju se svi zainteresirani na sudjelovanje u javnoj raspravi na način uređen ovom objavom.

Općinski načelnik
Mijo Dropuljić, prof.

Back To Top Skip to content