skip to Main Content

Sanacija biciklističko-pješačke staze na obalnom pojasu u Sv. Martinu i Grbavcu

Danas je načelnik Mijo Dropuljić obišao radove na sanaciji biciklističko-pješačke staze na obalnom području u Svetom Martinu i Grbavcu, radnog naziva Faza 4.

Riječ je o dionici duljine oko 450 m koja se proteže od potoka Vrilo (pored restorana Cibus) do potoka Bilaje (pored restorana Jure).

Širina biciklističko-pješačke staze iznositi će minimalno 3,20 m cijelom dužinom, dok će na pojedinim mjestima biti i šira.

Podijeljena je na dva segmenta različite teksture i boje. Pješački dio biti će izveden završnom obradom prema tehnologiji kulir tzv. prani beton, a biciklistička staza biti će izvedena završnom obradom tzv. metlani beton.

Moramo podsjetiti da su do sada izvedeni građevinski radovi na sanaciji biciklističko-pješačke staze u duljini od 1800 m, odnosno od okretišta u Mutograsu do potoka Vinine.

Osim sanacije ove dionice biciklističko-pješačke staze radnog naziva Faza 4, trenutno se izvode i građevinski radovi sanacije na dionici radnog naziva Faza 5, u duljini oko 550 m u Svetom Martinu.

Vrijednost ugovorenih radova za Fazu 4 iznosi oko 234.000,00 eura s PDV-om.

Back To Top Skip to content