skip to Main Content

Perun Adventure Race

Jučer je održano peto izdanje popularne utrke Perun Adventure Race u Podstrani. Općina Podstrana i TZ Općine Podstrana i ove godine je podržala ovaj hvale vrijedan događaj, a načelnik Mijo Dropuljić uručio je medalje i pehar najuspješnijima. Riječ je o najpopularnijoj utrci ovog tipa u Dalmaciji. Sudjelovalo je 30 timova i 60 natjecatelja, a među njima su bili i natjecatelji poznatog reality showa.

Utrka se odvijala u parovima u četiri discipline (trail, MTB, kajak i via ferrata) na dužini od ukupno 70 kilometara diljem poljičkog prostora.

Na šetalištu i plaži u Strožancu postavljena je umjetna stijena za penjanje, poligon za streličarstvo i AirSoft. Program za djecu obuhvaćao je penjanje i mali streličarski poligon kao i nastup klauna Šarenka, a ove godine održalo se prvo izdanje dječje inačice utrke Perun Obstacle Challenge 2023 i POColino Dječja utrka sa preprekama.

Za kraj dana Općina Podstrana i TZ Općine Podstrana osigurali su besplatan koncert za sve posjetitelje, a zabavljali su ih Elvis Sršen i Funkblasters.

Back To Top Skip to content