skip to Main Content

Načelnik Općine Podstrana gosp. Mijo Dropuljić danas je u općinskoj vijećnici primio pobjednike 26. Torcida kupa, MNK Podstrana.

Pred više od 4.000 gledatelja, preksinoć je održana završnica 26. Torcida kupa, u kojoj su se odlučivali ovogodišnji pobjednici. U sjajnom ambijentu, ostvarena su i povijesna postignuća, pa je tako Senijad Ibričić postao prvi igrač koji je osvojio titulu i u seniorskoj i u veteranskoj konkurenciji. Prvi od ta dva naslova osvojio je s veteranskom momčadi Podstrane, koja je nakon raspucavanja svladala Hajduk.hr.

Finale Torcida kupa, kao i nedavno održani turnir ”Memorijal Vladimir Vuković Vata” bili su odlična tema za razgovor o sportskim uspjesima ove podstranjske ekipe.

Hvala im što su napornim i organiziranim radom i vjerom u sebe učinili nas ponosnima, te vjerujemo kako će njihovi rezultati potaknuti još više djece i mladih da se bave sportom i dožive ovakve uspjehe.

Na kraju susreta predstavnici MNK Podstrana uručili su načelniku trofej osvojen na turniru Torcida kup 2022. koji će ponosno krasiti općinsku vitrinu.

Back To Top Skip to content