skip to Main Content

Policijski službenik savjetnik za sigurnost

Otvaranjem područnog ureda II. policijske postaje u Podstrani, na adresi Jurasova broj 2 (bivši prostor TZ), ostvarene su pretpostavke za veću nazočnost i dostupnost policijskih službenika na području Podstrane. Održiva sigurnost u bitnome je uvjet bolje kvalitete života na određenom prostoru, što je dugoročni cilj i Općine Podstrana koja kroz partnerstvo u zajednici i suradnju s Policijskom upravom želi aktivno raditi na unaprjeđenju sigurnosti.

Sudjelovanje građana i komunikacija s policijom uvelike pridonosi navedenim ciljevima te otvara pretpostavke za podizanje razine sigurnosne kulture i samozaštite, kao i aktivne brige za zajednicu.

U cilju bolje dostupnosti građanima, od 19 . siječnja 2022. godine svake srijede od 09.00 do 11.00 sati, u uredu II PP na navedenoj adresi građani će moći razgovarati sa specijaliziranim policijskim službenikom za prevenciju – savjetnikom za sigurnost.

Dolaskom na razgovor, građani mogu očekivati odgovore na pitanja vezana za prevenciju osobne sigurnosti i sigurnosti svoje imovine, rizika i zaštite poslovne djelatnosti, samozaštitno ponašanje, savjete vezane za rizična ponašanja djece i mladih, kao i osnovne informacije o radu policije.

Cjelokupna aktivnost planirana je dugoročno i uvjetovana je interesom građana.

Back To Top Skip to content