skip to Main Content

Poziv na radionicu u sklopu projekta Korak po korak

Korak po korak

01.12.2021. u 10:30 h, Konferencijska dvorana OP, ulaz do Knjižnice Podstrana

U sklopu projekta Korak po korak (UP.02.2.2.15.0060) koji provodi Općina Podstrana 01. prosinca 2021. biti će organizirane kreativne radionice – glazbena i dekupaž (salveta tehnika) radionica.

Radionice će se održati u 10:30 sati na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 3 u Podstrani.

Za sudjelovanje na radionicama kao i za sva dodatna pitanja možete se javiti Ivani Carev Seneberg (voditeljica projekta, kontakt 099 517 7823, email ivana.seneberg@podstrana.hr) i Danijeli Ljušanin (socijalna mentorica, kontakt 097 665 3783).

Djelić atmosfere s prethodne radionice pogledajte u nastavku:

Na radionicama mogu sudjelovati  djeca s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane roditelje da prijave svoju djecu te odrasle osobe s invaliditetom (osobe od navršenih 18. godina) jer glazbena terapija jedan je od najboljih načina za osloboditi emocije, a razni oblici liječenja glazbom postoje od najranije povijesti čovječanstva.

Glazbo-terapija je primjenjiva kod različitih stanja u terapiji boli, kod depresivnih stanja, za razvijanje komunikacije, kod osoba s oštećenjem mozga, kod osoba s intelektualnim poteškoćama, autizmom, kod osoba s motoričkim poremećajima te za poboljšanje kvalitete života.

EU projekt Korak po korak financiran je bespovratnim sredstvima u iznosu od 1.997.520,00  kuna (15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i 85% iz Europskog socijalnog fonda) u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru ITU mehanizma namijenjenog za financiranje projekata Urbane aglomeracije Split (UAS).

Projekt Korak po korak ima za cilj razviti i proširiti dostupnost izvaninstitucionalnih socijalnih usluga za najranjivije skupine društva na području Općine Podstrana i Urbane aglomeracije Split kako bi se smanjila socijalna isključenost i prevenirala institucionalizacija najranjivijih skupina u društvu.

Radujemo se Vašem dolasku!

Projekt „Korak po korak“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Općine Podstrana.

Back To Top Skip to content