skip to Main Content

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Podstrana

U kongresnoj dvorani hotela Le Meridien Lav 13. lipnja, na blagdan sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika općine Podstrana, održana je Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Podstrana. Svečanu sjednicu uveličali su visoki uzvanici – izaslanik predsjednika Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU gosp. Šime Erlić, župan Splitsko-dalmatinske županije gosp. Blaženko Boban, saborska zastupnica gđa. Ivana Mujkić, zamjenik župana Splitsko-dalmatinske županije gosp. Ante Šošić, predstavnici Splitsko-dalmatinske županije, predstavnici prijateljskih gradova i općina: Vukovar, Kalinovac i Molve, gradonačelnici i načelnici okolnih gradova i općina, gradonačelnici i načelnici susjedne nam Bosne i Hercegovine, te mnogi drugi uvaženi gosti.

Prisutnima su se kratko obratili predsjednik Općinskog vijeća gosp. Zdravko Galić, načelnik gosp. Mijo Dropuljić, župan gosp. Blaženko Boban, te izaslanik predsjednika Vlade gosp. Šime Erlić. Načelnik gosp. Mijo Dropuljić upoznao je nazočne s radom i značajnim razvojnim projektima u protekloj godini, ali i projektima koji su tek u fazi realizacije ili koje tek pripremaju. U prethodnoj godini dogodilo se puno infrastrukturnih projekata koji su završeni ili su u fazi završetka, izrađivala se projektna dokumentacija, riječi i obećanja pretvarali su u djela, te pokrenuli niz novih projekata, a sve je prikazano u sljedećem videu:

Na svečanoj sjednici Javnim priznanjima Općine Podstrana okrunili su se sljedeći laureati: gđica. Iris Ivandić, gđica. Gala Juradin, udruga za robotiku i programiranje ‘’Loop’’, Planinarsko društvo ‘’Perun’’, mješovita judo ekipa O.Š. Strožanac i malonogometni klub ‘’Podstrana’’.

Laureati su se kratko obratili nazočnima i zahvalili načelniku na uručenim priznanjima.

Svečanost su uveličali, a ujedno i dobili najveći pljesak prepune dvorane članovi Hrvatskog katoličkog glazbenog društva, klape Praska i klape Kurjože.

Back To Top Skip to content