skip to Main Content

Čestitka načelnika povodom blagdana sv. Antuna Padovanskog – zaštitnika Općine Podstrana

Drage mještanke i mještani naše općine koja svakim danom postaje neka bolja i ljepša sredina, svima Vam želim čestitati blagdan sv. Antuna Padovanskog, koji je ujedno i Dan općine Podstrana.

Svakodnevno se trudimo postići nešto novo, učiniti našu sredinu posebnom i nadoknaditi sve ono što nam godinama nedostaje kako bismo ostali sredina poželjna za život.

U prethodnoj godini dogodilo se puno infrastrukturnih projekata koji su završeni ili su u fazi završetka, izrađivala se projektna dokumentacija, riječi i obećanja pretvarali smo u djela, te pokrenuli niz novih projekata.

Zahvaljujem svima na dosadašnjoj pomoći, suradnji i razumijevanju, svima koji su dali svoj doprinos da radimo i napredujemo u dobrom smjeru, uz vjeru da u zajedništvu složno i sa srcem, te iskrenom brigom i s puno ljubavi prema našoj Podstrani učinimo sve da ona bude i ostane mjesto ugodnog življanja svih naših mještana.

Svim Podstranjkama i Podstranjcima, kao i svima koji Podstranu nose u svom srcu, želim sretan Dan općine Podstrana i neka Vas čuva zagovor našeg nebeskog zaštitnika sv. Antuna Padovanskog.

Svima koji nose ime Ante, Antonio, Toni, Antonija, Antea i svim izvedenicama ovog lijepog imena, želim sretan imendan.

Vaš načelnik Mijo Dropuljić

Back To Top Skip to content