skip to Main Content

Otvorenje matičnog ureda u Podstrani

Jučer je svečano otvoren Matični ured u Podstrani, a otvorenju su nazočili Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban, pročelnik županijskog Upravnog odjela za opću upravu Josip Matković i općinski načelnik Mijo Dropuljić.

Načelnik Mijo Dropuljić istaknuo je kako je ovo primjer podizanja standarda usluga javne uprave u Podstrani, te kako su prije dvije godine otvorili izdvojeni ured policije u Strožancu, a prije nekoliko mjeseci s radom je započeo i javni bilježnik. To upravo dokazuje njegova nastojanja da sve institucije budu što dostupnije građanima.

Uputio je ujedno zahvalu županu, dožupanima i pročelniku što su prepoznali potencijal rasta Podstrane, te što su odlučili otvoriti Matični ured upravo ovdje.

Župan Blaženko Boban uzvratio mu je zahvalom na ustupljenom i uređenom prostoru, te istaknuo kako je iznimno važno da stanovnici Podstrane koriste usluge matičnog ureda bez odlaska u Split, s obzirom na gužve u prometu.

U sklopu posjeta povodom svečanog otvorenja Matičnog ureda, župan Blaženko Boban i načelnik Mijo Dropuljić razgovarali su i o strateškim projektima i temama od iznimnog značaja za Podstranu, a koje je sam župan i Splitsko-dalmatinska županija podržala.

Matični ured nalazi se u prizemlju zgrade Općine Podstrana, na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 3, a raditi će svakog radnog dana od 07:00 do 15:00 sati, dok je radno vrijeme sa strankama od 08:00 do 13:00 sati.

Back To Top Skip to content