skip to Main Content

Obavijest potrošačima vode na području Podstrane – prekid opskrbe vodom dana 21.03.2023. (utorak) u vremenu od 10:00 do 21:00 sati

Obavještavaju se potrošači vode na području Podstrane(cijelo mjesto) da će im zbog radova na vodoopskrbnoj mreži biti prekinuta opskrba vodom dana 21.03.2023. (utorak) u vremenu od 10:00 do 21:00 sati.  U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika radovi se odgađaju za slijedeći radni dan.

Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz  vodoopskrbne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.

Napomena: Autocisterne sa pitkom vodom će biti dostupne na lokacijama Strožanac (na parkingu), Strožanačka (kraj doma Vita), Grljevačka ulica (kraj hotela Lav), Ulica Sv.Martin (Petričevo), Kaštelančićeva ulica (kraj vatogasaca) i Ulica Cesta Mutogras (okretište).

Za sve dodatne obavijesti možete kontaktirati pozivni centar VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. Split na broj: 021 545-900.

Back To Top Skip to content