skip to Main Content

Poziv na radionicu u sklopu projekta Korak po korak

22.02.2022. u 15h, zgrada Općine Podstrana

U sklopu projekta Korak po korak (UP.02.2.2.15.0060) koji provodi Općina Podstrana 22. veljače 2022. godine biti će organizirana radionica Poticanje komunikacijskih i socijalnih vještina.

Radionica će se održati u konferencijskoj dvorani u prizemlju zgrade Općine Podstrana s početkom u 15:00 sati na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 3 u Podstrani.

Na radionicama mogu sudjelovati djeca s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane roditelje da prijave svoju djecu te odrasle osobe s invaliditetom (osobe od navršenih 18. godina).

Budući da su teškoće razumijevanja, prepoznavanja osjećaja, empatije, i druge komunikacijske i socijalne teškoće često prisutne, cilj je ove radionice poticanje pozitivnih obrazaca komuniciranja i sudjelovanja u grupnom radu. Teme će se na radionicama obrađivati na interaktivan i kreativan način, te će sudjelovanje biti individualno prilagođeno. Krajnji je cilj radionice stvaranje pozitivne slike o sebi i stvaranje pozitivnih obrazaca komunikacije.

EU projekt Korak po korak financiran je bespovratnim sredstvima u iznosu od 1.997.520,00 kuna (15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i 85% iz Europskog socijalnog fonda) u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru ITU mehanizma namijenjenog za financiranje projekata Urbane aglomeracije Split (UAS).

Projekt Korak po korak ima za cilj razviti i proširiti dostupnost izvaninstitucionalnih socijalnih usluga za najranjivije skupine društva na području Općine Podstrana i Urbane aglomeracije Split kako bi se smanjila socijalna isključenost i prevenirala institucionalizacija najranjivijih skupina u društvu.

Za sudjelovanje na radionicama kao i za sva dodatna pitanja možete se javiti Ivani Carev Seneberg (voditeljica projekta, kontakt 099 517 7823, email ivana.seneberg@podstrana.hr) i Danijeli Ljušanin (socijalna mentorica, kontakt 097 665 3783).

Veselimo se Vašem dolasku!

Back To Top Skip to content