skip to Main Content

Obavijest za pokazne karte u 2022. godini

Sukladno Uredbi Europskog parlamenta 1370/2007  te potpisanom Ugovoru sa tvrtkom Promet d.o.o. Split, i ove godine vrijede ista pravila vezano za dobivanje godišnje pokazne karte za određene kategorije mještana općine Podstrana.  Radi se o umirovljenicima, invalidima sa invaliditetom većim od 70%, djeci s poteškoćama u razvoju, korisnicima Zajamčene minimalne naknade te osnovnoškolcima koji pohađaju vannastavne aktivnosti izvan Općine Podstrana.

Potrebno je, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, kao i svake godine  podnijeti Zahtjev za pokaznu na Protokolu Općine Podstrana uz koji treba priložiti dokumentaciju koja se prilaže svake godine (kopija osobne iskaznice i dokaz o ispunjavanju uvjeta na temelju kojeg se izdaje pokazna).

Umirovljenici uz Zahtjev za pokaznu trebaju dostaviti i sljedeće:

  • odrezak od zadnje mirovine
  • kopiju osobne iskaznice
  • staru pokaznu iskaznicu
  • dokaz o uplati pripadajućeg iznosa u proračun Općine (ovisno o visini mirovine)

NAPOMENA: Umirovljenici koji su dostavili dokumentaciju potrebnu za isplatu božićnice tijekom 12. mjeseca 2021. godine, nisu dužni ponovno dostavljati isječak mirovine i kopiju osobne iskaznice.

Nakon dostave dokumentacije od strane Općine, Promet će dostaviti godišnje pokazne karte u Općinu gdje će ih se moći preuzeti kako bi prvenstveno naši umirovljenici bili pošteđeni dugog čekanja u redovima na Solinskoj. Za sve nejasnoće moguće je dobiti informaciju na broj telefona 021/330-545 ili na mail kata.madunovic@podstrana.hr.

Zahtjeve za pokaznu kartu za 2022. god. moguće je dostavljati  na Protokol od 03. siječnja 2022. godine.

Back To Top Skip to content