skip to Main Content
visitpodstrana.hr

Održana radionica u sklopu projekta Korak po korak

Korak po korak

17.11.2021. u 09:30 h, Podstrana

U sklopu projekta Korak po korak (UP.02.2.2.15.0060) koji provodi Općina Podstrana 17. studenoga 2021. održana je još jedna u nizu kreativnih radionica – glazbena radionica.

Glazbena terapija postoji od najranije povijesti čovječanstva te je primjenjiva kod različitih stanja u terapiji boli, kod depresivnih stanja, za razvijanje komunikacije, kod osoba s oštećenjem mozga, kod osoba s intelektualnim poteškoćama, autizmom, kod osoba s motoričkim poremećajima te za poboljšanje kvalitete života. 

Za potrebe provedbe projektnih aktivnosti EU projekta „Korak po korak“ nabavili smo dva bubnja na radost naših sudionika.

Djelić atmosfere s glazbene radionice pogledajte u galeriji:

Također, ovim putem pozivamo sve zainteresirane roditelje da na aktivnosti uključe svoju djecu s teškoćama u razvoju te odrasle osobe s invaliditetom da nam se pridruže na narednim radionicama.

Za sudjelovanje na radionicama kao i za sva dodatna pitanja možete se javiti Ivani Carev Seneberg (voditeljica projekta, kontakt 099 517 7823, email ivana.seneberg@podstrana.hr) i Danijeli Ljušanin (socijalna mentorica, kontakt 097 665 3783).

EU projekt Korak po korak financiran je bespovratnim sredstvima u iznosu od 1.997.520,00  kuna (15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske i 85% iz Europskog socijalnog fonda) u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru ITU mehanizma namijenjenog za financiranje projekata Urbane aglomeracije Split (UAS).

Projekt Korak po korak ima za cilj razviti i proširiti dostupnost izvaninstitucionalnih socijalnih usluga za najranjivije skupine društva na području Općine Podstrana i Urbane aglomeracije Split kako bi se smanjila socijalna isključenost i prevenirala institucionalizacija najranjivijih skupina u društvu.

Projekt „Korak po korak“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Općine Podstrana.

Back To Top Skip to content