Javna rasprava o prijedlogu Izmjene plana gospodarskog korištenja koncesije na pomorskom dobru na dijelu k.o. Donja Podstrana – plaža, predio ispred hotela Lav (istočni i zapadni dio)

Na temelju članka 6. stavak 8. Pravilnika o gospodarskom korištenju, korištenju ili gradnji građevina i posebnoj upotrebi pomorskog dobra na području Splitsko – dalmatinske županije („Službeni glasnik Splitsko – dalmatinske županije“ broj 110/2017), Općine Podstrana, Upravni odjel za pravne poslove i strateško upravljanje, objavljuje

Javnu raspravu o prijedlogu Izmjene plana gospodarskog korištenja koncesije na pomorskom dobru na dijelu k.o. Donja Podstrana – plaža, predio ispred hotela Lav (istočni i zapadni dio)

I.

Za vrijeme trajanja javne rasprave na javni uvid izložit će se Prijedlog izmjene Plana gospodarskog korištenja koncesije na pomorskom dobru na dijelu K.O. Donja Podstrana – plaža, predio ispred Hotela Lav (istočni i zapadni dio) Adobe Acrobat, (u daljnjem, tekstu: Prijedlog izmjene Plana), u Vijećnici Općine Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21312 Podstrana.

II.

Javni uvid trajat će od 13. ožujka 2020. godine do 23. ožujka 2020. godine, a Prijedlog izmjene Plana može se pogledati svakog radnog dana na oglasnoj ploči i na službenoj Internet stranici Općine Podstrana (www.podstrana.hr).

III.

Javno izlaganje o Prijedlogu izmjene Plana organizirat će se dana 23. ožujka 2020. godine (ponedjeljak), u 12:00 sati, u Vijećnici Općine Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21312 Podstrana.

IV.

Pozivaju se svi zainteresirani da sudjeluju u javnoj raspravi tako da daju svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Prijedlog izmjene Plana. Mišljenja, prijedlozi i primjedbe mogu se dostaviti na protokol Općine ili putem pošte na adresu: Upravni odjel za pravne poslove i strateško upravljanje Općine Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21312 Podstrana, zaključno do 23. ožujka 2020. godine (ponedjeljak). Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, potpisani imenom i prezimenom fizičke osobe, odnosno nazivom pravne osobe s adresom podnositelja, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Pročelnik Upravnog odjela:
Ivica Tafra, dipl.iur.

 

Također pogledajte

Upute i obavijesti kandidatima za prijam namještenika Čistač/-ica

Na službenim internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 3. rujna 2021. godine objavljen je …

Skip to content