Oglas za prijam na određeno vrijeme Viši savjetnik – financijski menadžer/-ica

v.d. Pročelnice Upravnog odjela za javnu nabavu, gospodarstvo, društvene djelatnosti i EU fondove Općine Podstrana, na temelju članka 19., a u svezi s člankom 28. stavak 3. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (”Narodne novine” broj 86/08, 61/11, 4/18) raspisuje:

Oglas za prijam na određeno vrijeme Viši savjetnik – financijski menadžer/-ica Adobe Acrobat

u Općinu Podstrana, Upravni odjel za javnu nabavu, gospodarstvo, društvene djelatnosti i EU fondove, na radno mjesto Viši savjetnik – Financijski menadžer/-ica – 1 izvršitelja-ica (m/ž), na određeno vrijeme na poslovima EU-projekta Intereg Italy-Croatia (Ecomap), uz probni rad u trajanju od 2 (dva) mjeseca. Vrijeme trajanja projekta je do 30. lipnja 2021. godine.

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno odredbi članka 101. i 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (”Narodne novine” broj: 121/17), uz prijavu na oglas dužni su u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju dostaviti dokaze navedene u članku 103. stavak 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju navedeni su na internetskoj stranici Ministarstva uprave:

https://uprava.gov.hr/o-ministarstvu/ustrojstvo/uprava-za-sluzbenicke-odnose/zaposljavanje/prednost-pri-zaposljavanju/738

Također pogledajte

Upute i obavijesti kandidatima za prijam namještenika Čistač/-ica

Na službenim internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 3. rujna 2021. godine objavljen je …

Skip to content