Javni poziv za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva iz Programa sustavnog gospodarenja energijom na području Splitsko-dalmatinske županije za 2016.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva iz Programa sustavnog gospodarenja energijom na području Splitsko-dalmatinske županije za 2016.

Ugovarateljno tijelo: Splitsko-dalmatinska županija

Rok podnošenja: 25.04.2016.

Prihvatljivi prijavitelji: Fizičke osobe, jedinice lokalne samouprave

Prihvatljiva ulaganja: Predmet ovog Javnog poziva je javno prikupljanje ponuda za neposredno sudjelovanje Splitsko-dalmatinske županije u sufinanciranju projekata Programa sustavnog gospodarenja energijom na području Splitsko-dalmatinske županije.

Projekt 1: Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama; prihvatljive aktivnosti su oprema i ugradnja sunčevog kolektorskog sustava za grijanje potrošne vode i/ili prostora za kućanstvo i oprema i ugradnja fotonaponske elektrane za potrebe kućanstva.
Projekt 2: Poticanje povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća; prihvatljive aktivnosti su izgradnja/sanacija toplinske izolacije vanjske ovojnice i ugradnja/zamjena vanjske stolarije.
Projekt 3: Poticanje smanjenja potrošnje energije i svjetlosnog zagađenja javne rasvjete; prihvatljive aktivnosti su izrada projektne dokumentacije, modernizacija postojećih sustava (zamjena starih neučinkovitih s novim učinkovitijim žaruljama), izgradnja nove javne rasvjete i uspostava sustava upravljanja javnom rasvjetom.

Također pogledajte

Upute i obavijesti kandidatima za prijam namještenika Čistač/-ica

Na službenim internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 3. rujna 2021. godine objavljen je …

Skip to content