Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Općine Podstrana za 2016. godinu.

Na temelju članka 46. Statuta Općine Podstrana (”Službeni oglasnik Općine Podstrana” broj 7/13), članka 7. Uredbe o postupku davanja koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru (”Narodne novine” broj 36/04, 63/08,133/13, 63/14) – (u daljnjem tekstu: Uredbe) te Planu upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Podstrana za 2016. godinu (”Službeni oglasnik Općine Podstrana” broj 06/16) općinski načelnik objavljuje

JAVNI POZIV
za podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru
na području Općine Podstrana za 2016. godinu.

I.
Podnositelj zahtjeva za davanje Odobrenja može biti svaka pravna ili fizička osoba, vlasnik obrta registrirana za obavljanje djelatnosti za koju traži odobrenje.

II.
Zahtjev za davanje koncesijskih odobrenja podnosi se Vijeću za davanje koncesijskih odobrenja na tiskanom obrascu koji čini sastavni dio Uredbe, te se nalazi u prilogu, a podnosi se putem Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalne poslove i zaštitu okoliša, na adresi: Trg dr. Franje Tuđmana 3, Podstrana.

III.
Djelatnosti za koje se izdaju koncesijska odobrenja, sredstva, te visina naknade za odobrenje, određeni su Jedinstvenim popisom djelatnosti na pomorskom dobru, koji čini sastavni dio Uredbe (Prilog 1B-tablica 2.).

IV.
Podnositelj zahtjeva dužan je zahtjevu obavezno priložiti:
– izvod iz sudskog registra trgovačkog suda, obrtnicu, izvod iz registra udruga ili odobrenje nadležnog tijela za obavljanje djelatnosti,
– dokaz o vlasništvu sredstava s kojima obavlja djelatnost na pomorskom dobru,
– dokaz o pravnoj osnovi korištenja sredstava koja nisu u vlasništvu podnositelja zahtjeva,
– dokaz o sposobnosti brodice/broda za plovidbu (samo u slučajevima kada se Odobrenje traži za obavljanje djelatnosti sa brodicom/brodom).
Podnositelja zahtjeva čiji zahtjev Vijeće ocijeni urednim i potpunim te usklađenim s Planom upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Podstrana za 2016. godinu, Vijeće će pozvati na uplatu određenog iznosa na ime naknade za koncesijsko odobrenje.

Klasa: 934-01/16-01/01
Urbroj: 2181/2-02/03-16-4
Podstrana, 2. ožujka 2016. godine

Općinski načelnik:
Mladen Bartulović, dipl. krim.

Preuzimanje:

Također pogledajte

Upute i obavijesti kandidatima za prijam namještenika Čistač/-ica

Na službenim internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 3. rujna 2021. godine objavljen je …

Skip to content