Javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju u projektu “Zaželimo zajedno”

Općina Podstrana objavljuje javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju u projektu “Zaželimo zajedno“ u sklopu natječaja „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II“   Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. godine.

Projekt je namijenjen osobama starijima od 65 godina i/ili osobama u nepovoljnom položaju  kojima je potrebna potpora i podrška u kućanstvu u periodu od 12 mjeseci.

Osobe  u nepovoljnom položaju su nemoćne osobe, osobe s invaliditetom, kronični bolesnici i slično neovisno o starosnoj dobi.

Prijaviti se mogu osobe s prebivalištem na području Općine Podstrana kojima je potrebna pomoć druge osobe u cilju unapređenja njihove socijalne uključenosti i kvalitete života.

Općina Podstrana projekt provodi u suradnji s partnerima: Centrom za socijalnu skrb Split i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Regionalnim uredom Split koji će  sudjelovati u  odabiru krajnjih korisnika, odnosno odabiru žena koje će biti zaposlene u sklopu projekta.

Rok za dostavu prijava je 15. lipnja 2021. godine, a cijeli tekst Javnog poziva Adobe Acrobat zajedno s Obrascem za prijavu Adobe Acrobat možete preuzeti u nastavku:

Također pogledajte

Obavijest o radovima na dijelu Hercegovačke ulice

Obavještavamo stanare ulica Hercegovačka, Stepinčeva i Mile Gojsalić da će se dana 13. rujna .2021. …

Skip to content