21. 04 2021 @ 20:02
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Bira se najbolji mladi poljoprivrednik ili poljoprivrednica iz Hrvatske!

Bira se najbolji mladi poljoprivrednik ili poljoprivrednica iz Hrvatske!

Obavještavaju se mladi poljoprivrednici da je do 4. ožujka 2021. godine otvoren natječaj za izbor najboljeg mladog poljoprivrednika ili poljoprivrednicu u Hrvatskoj, koji je organiziran u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Jutarnjim listom kao medijskim pokroviteljem te sponzorima Zagrebačkom bankom i Konzumom.

Mogu se prijaviti mladi poljoprivrednici koji su nositelji obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i imaju do 40 godina života. Oni moraju biti korisnici mjera Programa ruralnog razvoja, a njihovi projekti, koji mogu biti završeni, ili u provedbi, moraju biti financirani sredstvima Programa.

Ove godine, po prvi puta za tri najbolja mlada poljoprivrednika, Zagrebačka banka će osigurati novčanu nagradu u ukupnom iznosu od 50 tisuća kuna. Konzum će dobitnicima osigurati plasman njihovih proizvoda na svojim prodajnim mjestima. Za pobjednika i dvadeset najbolje plasiranih poljoprivrednika organizirat će se put u Bruxelles i posjet Europskom parlamentu.

Najbolji mladi poljoprivrednik ili poljoprivrednica iz Hrvatske sudjelovat će na Europskom kongresu najboljih mladih poljoprivrednika i ući u utrku za europskog mladog poljoprivrednika.

Više detalja o natječaju i načinima prijave može se pronaći na poveznici:https://form.jotform.com/210121714286345 i https://suncanaglavak.eu/prijavite-se-zanajboljeg-hrvatskog-mladog-poljoprivrednika-ili-poljoprirednicu-2021/

Također pogledajte

Općinsko izborno povjerenstvo

OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO OPĆINE PODSTRANATrg dr. Franje Tuđmana 3 (zgrada Općine Podstrana – vijećnica) Općinsko …

Skip to content