13. 05 2021 @ 21:36
Izdvojeno
Naslovnica » Gospodarenje otpadom » Održan radni sastanak s predstavnicima komunalnog poduzeća Čistoća

Održan radni sastanak s predstavnicima komunalnog poduzeća Čistoća

U prostorijama Općine Podstrana danas je održan sastanak s predstavnicima komunalnog poduzeća Čistoća, direktorom Operativne službe Andrijom Čaljkušićem i glavnim poslovođom Ivanom Parčinom. Iako je izraženo iznimno zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, razgovarano je i o dodatnom unaprijeđenju usluge Čistoće za žitelje naše općine, posebno u segmentu odvoza glomaznog otpada.

Predstavnici Čistoće su zamolili mještane Podstrane za razumijevanje zbog eventualnih propusta u prethodnom periodu krizne situacije uzrokovane korona virusom jer je tvrtka u navedenom razdoblju radila s dvostruko manjim brojem zaposlenika, želeći zaštititi zdravlje svojih djelatnika. Iz navedenih razloga došlo je do prilagođenog ritma odvoza otpada.

S obzirom na mjere popuštanja koje postepeno uvodi Vlada RH, predstavnici Čistoće su kazali da će uskoro biti uveden uobičajeni ritam odvoza za sva područja na kojima Čistoća pruža javnu uslugu pa tako i za područje Podstrane. Mještani će o tome biti obaviješteni putem medija.

Molimo mještane da i ubuduće upite i zahtjeve u segmentu odvoza otpada šalju putem maila: cistoca.split@cistoca-split.hr.

Također pogledajte

Javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju u projektu “Zaželimo zajedno”

Općina Podstrana objavljuje javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije …

Skip to content