13. 05 2021 @ 19:55
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Financiranje projekta Morsko riječna šetnica i biciklistička staza “Podstrana walk & bike”

Financiranje projekta Morsko riječna šetnica i biciklistička staza “Podstrana walk & bike”

Općina Podstrana je danas od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije dobila Odluku o financiranju projekta Morsko riječna šetnica i biciklistička staza “Podstrana walk & bike” u iznosu 8,5 mil. kuna za izgradnju šetnice i biciklističke staze na dionici obale od ušća rijeke Žrnovnice do sportske lučice Strožanac. Projekt se financira kroz ITU mehanizam Urbane Aglomeracije Split, a na njemu smo predano radili posljednje 4 godine.

Trud se isplatio što nam daje poticaj da se, ohrabreni ovim pozitivnim iskustvom i s puno entuzijazma, uputimo u bitku za financiranje nastavka izgradnje obale. Volimo izazove, volimo nove projekte, a Odluka o financiranju je kruna dobro odrađenog posla. Ovo je uspjeh cijelog tima naših vrijednih djelatnika općine Podstrana, puno predanog rada, kreativnosti, upornosti, promišljanja, razgovora, putovanja u Zagreb…. još jedan u nizu od naših zajedničkih uspjeha. Nadam se da ćemo, u sljedećih nekoliko godina, dobiti još ovakvih Odluka o financiranju, a trebat će nam budući da je pred nama još jedan izazov, još jedan kapitalni projekt, a to je Izgradnja obale od sportske lučice Strožanac do hotela Lav. – riječi su načelnika Mladena Bartulovića.

Također pogledajte

Javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije životne dobi i osobama u nepovoljnom položaju u projektu “Zaželimo zajedno”

Općina Podstrana objavljuje javni poziv za iskaz interesa za korištenje potpore i podrške osobama starije …

Skip to content