20. 06 2021 @ 1:45
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Drage učenice i učenici!

Drage učenice i učenici!

Na početku smo još jedne školske godine pune izazova i velikih očekivanja. To je ujedno i naša nova prilika za rast i sazrijevanje u prijateljskom i tolerantnom okruženju.

Savjesno izvršavajte svoje školske obveze i pritom nastojte usvojiti i one trajne vrijednosti koje će vam pomoći da, putem kroz život, uvijek odabirete pravi smjer. U tome će vam puno pomoći vaši roditelji, učitelji i  nastavnici.

Općina Podstrana vam, ove godine, daruje nove udžbenike kako bi vaši roditelji imali manje briga na početku školske godine.  Marljivo učite i čuvajte udžbenike za sljedeću generaciju.

U nadi da će naša škola biti prostor radosnog odrastanja, a vaše iskustvo iz škole najljepša uspomena iz djetinjstva, od srca vam želim sretan i uspješan početak nove školske godine!

Vaš načelnik,
Mladen Bartulović

udzbenici-2016-02 udzbenici-2016-03

udzbenici-2016-04udzbenici-2016-01

Također pogledajte

Javni poziv za prijavu kandidatkinja za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u okviru projekta “Zaželimo zajedno” u svrhu pružanja usluge potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju

Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, KLASA: 910-01/21-06/8, …

Skip to content