20. 06 2021 @ 2:40
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Dodjela sredstava kapitalne pomoći gradovima i općinama za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda za 2016.

Dodjela sredstava kapitalne pomoći gradovima i općinama za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda za 2016.

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević donio je odluke o dodjeli sredstava kapitalne pomoći gradovima i općinama za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda za 2016.

Danas je u zgradi Splitsko-dalmatinske županije ministar osobno uručio odluke predstavnicima gradova i općina s područja naše županije.

Općini Podstrana je dodijeljeno 200.000,00 kuna za izgradnju fekalne kanalizacije i javne rasvjete naselja Rastovac. Prva faza navedenog projekta je u izgradnji, a vrijednost cijelog projekta, koji uključuje izgradnju kanalizacije, javne rasvjete, vodovodnu mreža i asfalt, ukupno iznosi oko 1.000.000,00 kuna.  Načelnik Bartulović je, u ime svih nazočnih gradonačelnika i načelnika, zahvalio ministru i županu na dodijeljenim sredstvima. Ministarstvo je u svrhu poticanja razvoja komunalnog gospodarstva i komunalnog standarda dodijelilo oko 5.400.000,00 kuna.

Također pogledajte

Javni poziv za prijavu kandidatkinja za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u okviru projekta “Zaželimo zajedno” u svrhu pružanja usluge potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju

Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, KLASA: 910-01/21-06/8, …

Skip to content