20. 06 2021 @ 3:43
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Rekonstrukcija 4 raskrižja na državnoj ceste D8 u Podstrani (Put Starog Sela, Domagojeva, Zvonimirova i Don Petra Cara)

Rekonstrukcija 4 raskrižja na državnoj ceste D8 u Podstrani (Put Starog Sela, Domagojeva, Zvonimirova i Don Petra Cara)

Nakon tri godine rada, mnogih sastanaka, predlaganja, usklađivanja, poticanja i lobiranja imamo prve rezultate realizacije strateškog projekta naše Općine. Hrvatske ceste su danas 01.07.2016. objavile javni natječaj za izvođačem radova za projekt: Rekonstrukcija 4 raskrižja na državnoj ceste D8 u Podstrani (Put Starog Sela, Domagojeva, Zvonimirova i Don Petra Cara).

Na EOJN (elektronski oglasnik javne nabave) objavljen je otvoreni postupak javne nabave za radove na održavanju cesta. Procijenjena vrijednost radova je 7.600.000,00 kn (+pdv). Postupak i Dokumentacija za nadmetanje sa Troškovnikom je dostupan svim zainteresiranim subjektima. Predviđeno otvaranje ponuda je 22.7.2016.godine.

Nadamo se da će Javna nabava proći bez komplikacija kako bi nakon potpisivanja Ugovora sa odabranim izvođačem radova kroz jesen mogli očekivati početak radova.

Bravo načelniče!

Također pogledajte

Javni poziv za prijavu kandidatkinja za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u okviru projekta “Zaželimo zajedno” u svrhu pružanja usluge potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju

Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, KLASA: 910-01/21-06/8, …

Skip to content