13. 08 2020 @ 11:10
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Priopćenje za javnost o provedbi obrazovno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom u Osnovnoj školi Strožanac, Podstrana 19.06.2020.

Dana 19.06.2020. održano je predavanje o održivom gospodarenju otpadom u Osnovnoj školi Strožanac u Općini Podstrana za djecu prvih razreda u sklopu projekta „Izgradnja reciklažnog dvorišta Perun“.

Predstavnica tvrtke Alfa atest d.o.o. iznijela je stručno predavanje na temu „Što je otpad, a što smeće?“. Djeca su vrlo brzo usvojila pravila igre gospodarenja otpadom, te sudjelovala u pravilnom odvajanju otpada. Uspostavom reciklažnog dvorišta „Perun“ povećati će se stopa odvojeno prikupljenog komunalnog otpada, iskoristiti vrijedna svojstva otpada, sačuvati prirodni resursi, te smanjiti količina otpada na odlagalištu.

Djeci su podijeljeni edukativni materijali (brošure i letci). Dio atmosfere sa stručnog izlaganja pogledajte u fotogaleriji.

Projekt „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Perun“ sufinancirala je Europska unija iz Kohezijskog fonda u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija“ u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Naplata parkinga na parkingu „Zagorska“ u Zagorskoj ulici

Poštovani, ovim putem Vas obavještavamo da naplata parkinga na parkingu „Zagorska“ u Zagorskoj ulici kreće …