12. 07 2020 @ 10:52
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Vožnjom na dva kotača do ručnika za plažu!
Vožnjom na dva kotača do ručnika za plažu!

Vožnjom na dva kotača do ručnika za plažu!

Pozivamo sve mještanke i mještane na promociju projekta Morsko riječna šetnica i biciklistička staza „Podstrana walk & bike“

U sklopu promocije projekta izgradnje biciklističke staze na dionici od ušća rijeke Žrnovnice do sportske lučice Strožanac i opremanja biciklističke staze uz rijeku Žrnovnicu u utorak 20.8.2019. godine u 9:00 sati u prostorijama TZ Podstrana (Jurasova 2) održati će se završna konferencija za medije i sve zainteresirane za ovaj projekt.

Sredstva za realizaciju ovog projekta osigurana su 85 % iz EU, a 15% iz proračuna Općine Podstrana.

Budući se projektom želi potaknuti biciklizam, kao alternativna vrsta prometa, pozivamo sve naše mještanke i mještane da, zajedno sa svojom djecom i/ili unucima, dođu i podrže ovaj projekt i izgradnju novih, modernih 363m biciklističke staze uz obalu i opremanje 1610m biciklističke staze uz rijeku Žrnovnicu.

Svi koji dođu sa svojim biciklom u utorak 20.8.2019. godine na novoizgrađenu plažu u Strožancu u vremenu od 10:00 do 11:00 sati na poklon će dobiti ručnik za plažu s logom projekta „Podstrana walk & bike“.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda

Također pogledajte

II Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Općine Podstrana za 2020. godinu.

Na temelju članka 46. Statuta Općine Podstrana (”Službeni glasnik Općine Podstrana” broj 2/18, članka 7. …