5. 06 2020 @ 17:22
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Obilježavanje Svjetskog dana zaštite okoliša u sklopu projekta „Razmišljam EKOlogično“

Obilježavanje Svjetskog dana zaštite okoliša u sklopu projekta „Razmišljam EKOlogično“

U sklopu projekta „Razmišljam EKOlogično“ dana 05.06.2019. godine u 18:00 u Osnovnoj školi Strožanac u Općini Podstrana obilježit će se Svjetski dan zaštite okoliša. U programu obilježavanja događaja sudjelovati će predstavnici tvrtke Alfa atest d.o.o. koji će izložiti slijedeće teme:

– “Pravila igre održivog gospodarenja otpadom“
– „Razmišljam EKOlogično i čuvam okoliš“

Učenici Osnovne škole Strožanac iz Eko grupe (2. a) izvesti će igrokaz „Proljetna eko priča“, a Plesni klub „Vruća čokolada“ nastupiti će sa prigodnim plesnim točkama. Jedna od plesnih točaka biti će i „Doživjeti stotu“ s kojom će se na simbolični način potaknuti posjetitelje da razmišljaju „EKologočino“  kako bi živjeli u čistom i sigurnom okolišu. Posjetiteljima će biti osigurana prigodna zakuska.

Dođite, zabavite se i skupa s nama obilježite Svjetski dan zaštite okoliša.

Projekt Razmišljam EKOlogično ukupne je vrijednosti 1.171.898,68 kuna a sufinanciran je iz Kohezijskog fonda u okviru Operativnog programa konkurentnost i kohezija u financijskom razdoblju 2014.-2020. u iznosu od 85% prihvatljivih sredstava. Razdoblje provedbe projekta je od 28. lipnja 2018. godine do 28. studenog 2019. godine. Nositelj projekta je Grad Solin a sunositelji aktivnosti su Općine Klis, Podstrana i Dugopolje.

Projekt “Razmišljam EKOlogično” je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Sadržaj publikacija isključiva je odgovornost Grada Solina.

Također pogledajte

Obavijest o izvođenju konzervatorsko restauratorskih radova sanacije kamenog mosta preko Rijeke Žrnovnice i privremenoj regulaciji prometa

Ovim putem obavještavamo o izvođenju konzervatorsko restauratorskih radova sanacije mosta na rijeci Žrnovnici. Radovi se …