16. 01 2019 @ 15:24
Naslovnica » Vijesti » Poziv na javni uvid – Prijedlog programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države

Poziv na javni uvid – Prijedlog programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države

Općina Podstrana izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Podstrana.

Javni uvid će se održati od 23. svibnja 2018. do 07. lipnja 2018. radi pribavljanja prigovora na isti.

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Podstrana dostupan je i na službenim stranicama Općine Podstrana (www.podstrana.hr), izložen u prostorijama Općine Podstrana, UO za pravne poslove i strateško upravljanje, Trg dr. Franje Tuđmana 3,  prvi kat, soba 3, svaki radni dan u vremenu od 08:00 do 15:00, te na Oglasnoj ploči Općine Podstrana.

Pisani prigovori na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Podstrana mogu se do kraja javnog uvida zaključno sa 07. lipnja 2018. godine dostaviti u pisanom obliku na gore navedenu adresu, sljedeću adresu: Općina Podstrana, UO za pravne poslove i strateško upravljanje, Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21312 Podstrana, ili na sljedeću e-mail adresu: monika.cutuk@podstrana.hr.

Prigovori koji ne budu dostavljeni u roku i na način kako je navedeno neće se uzeti u obzir.

 

Odluka o provedbi javnog uvida u prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Podstrana

Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Općinu Podstrana

Također pogledajte

Poziv za dostavu podataka za utvrđivanje poreza na kuće za odmor za 2019. g.

Pozivaju se vlasnici kuća za odmor na području Općine Podstrana da do 31. ožujka 2019. …