16. 07 2020 @ 18:53
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Poziv na javni uvid – Prijedlog programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države

Poziv na javni uvid – Prijedlog programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države

Općina Podstrana izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Podstrana.

Javni uvid će se održati od 23. svibnja 2018. do 07. lipnja 2018. radi pribavljanja prigovora na isti.

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Podstrana dostupan je i na službenim stranicama Općine Podstrana (www.podstrana.hr), izložen u prostorijama Općine Podstrana, UO za pravne poslove i strateško upravljanje, Trg dr. Franje Tuđmana 3,  prvi kat, soba 3, svaki radni dan u vremenu od 08:00 do 15:00, te na Oglasnoj ploči Općine Podstrana.

Pisani prigovori na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Podstrana mogu se do kraja javnog uvida zaključno sa 07. lipnja 2018. godine dostaviti u pisanom obliku na gore navedenu adresu, sljedeću adresu: Općina Podstrana, UO za pravne poslove i strateško upravljanje, Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21312 Podstrana, ili na sljedeću e-mail adresu: monika.cutuk@podstrana.hr.

Prigovori koji ne budu dostavljeni u roku i na način kako je navedeno neće se uzeti u obzir.

 

Odluka o provedbi javnog uvida u prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Podstrana

Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Općinu Podstrana

Također pogledajte

Obavijest strankama

Poštovani,  s obzirom na situaciju u vezi virusa COVID-19 te u dogovoru sa Stožerom civilne …