8. 04 2020 @ 5:00
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Službeno predstavljen projekt Izgradnje plaže na dionici od ušća rijeke Žrnovnice do sportske lučice Strožanac

Službeno predstavljen projekt Izgradnje plaže na dionici od ušća rijeke Žrnovnice do sportske lučice Strožanac

Danas je održana konferencija za novinare na kojoj je službeno predstavljen projekt Izgradnje plaže na dionici od ušća rijeke Žrnovnice do sportske lučice Strožanac.

Ovaj strateški projekt Općine Podstrana prepoznala je i Splitsko-dalmatinska županije te ga je krajem 2017. godine sufinancirala iznosom od 3.130.000,00 kuna. Naš župan Blaženko Boban i načelnik Općine Podstrana Mladen Bartulović novinarima su odgovarali na pitanja te prezentirali veličinu i važnost ovog projekta, ne samo za Općinu Podstrana, već i za cijelu Splitsko-dalmatinsku županiju.

Realizacijom ovog projekta unaprijedit će se turistička ponuda Podstrane, a time i cijele naše županije. Podstrana će postati prepoznatljiva i atraktivna turistička destinacija, a lokalnom stanovništvu značajno će se unaprijediti kvaliteta života. Osim čišćeg mora, atraktivne šetnice i brojnih sadržaja, stvorit će se i uvjeti za aktivnije i kvalitetnije bavljenje turističkim djelatnostima.

Također pogledajte

Pokrenuta web stranica Stožera Civilne zaštite vezano za epidemiju novog koronavirusa COVID-19

Stožer Civilne zaštite Splitsko dalmatinske županije pokrenuo je na adresi https://koronavirus.dalmacija.hr/ web stranicu za stanovnike …