25. 01 2020 @ 8:32
Izdvojeno
Naslovnica » Oglasi i javni pozivi » Javni poziv za zapošljavanje nezaposlenih osoba u Programu javnih radova na području Općine Podstrana

Javni poziv za zapošljavanje nezaposlenih osoba u Programu javnih radova na području Općine Podstrana

Na temelju Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja kojeg je donijela Vlada Republike Hrvatske, a u skladu s Uvjetima i načinu korištenja sredstava za provođenje mjera Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Općina Podstrana raspisuje

Javni poziv za zapošljavanje nezaposlenih osoba u Programu javnih radova na području Općine Podstrana  Adobe Acrobat

S ciljem revitalizacije javnih površina, koji obuhvaća hortikulturno uređenje javnih zelenih površina, uređenje zelene površine u dječjim parkovima, te održavanje javnih površina Općina Podstrana kao inicijator i izvršitelj programa javnog rada iskazuje interes i potrebu za zapošljavanje 30 (trideset) nezaposlenih osoba za postupak revitalizacije i održavanja javnih površina.

Program javnog rada traje 6 (šest) mjeseci u punom radnom vremenu.

Prijaviti se mogu svi koji ispunjavaju uvjete koje postavlja Hrvatski zavod za zapošljavanje, a sve sukladno mjeri ”Radom za zajednicu i sebe”.

Prijavi je potrebno priložiti:
– životopis,
– preslik osobne iskaznice,
– preslik evidencijskog lista Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ili preslik potvrde Hrvatskog Zavoda za zapošljavanje s naznakom vremena prijave u evidenciji nezaposlenih.

Prijave se dostavljaju u Jedinstveni upravni odjel Općine Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21000 Podstrana, u roku od 8 dana od dana objave ovog poziva na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

NAČELNIK:
Mladen Bartulović, dipl. krim.

Također pogledajte

Javni poziv za financiranje programa javnih potreba u sportu Općine Podstrana u 2020. godini

Temeljem članka 76. Zakona o sportu („Narodne novine“ broj 71/06 i 124/10, 124/11, 86/12, 94/13 …