1. 04 2020 @ 9:13
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Poziv za dostavu podataka o nastaloj šteti

Poziv za dostavu podataka o nastaloj šteti

Općina Podstrana poziva sve mještane i pravne osobe koji su pretrpjeli materijalnu štetu na imovini uslijed nevremena, koje je pogodilo područje Podstrane u razdoblju od 5. do 7. ožujka 2015. godine, da dostave podatke o nastaloj šteti, a sukladno Metodologiji za procjenu štete od elementarnih nepogoda (”Narodne novine” broj 96/98).

Podaci se dostavljaju na propisanim obrascima Državnog povjerenstva za procjenu štete od elementarnih nepogoda ovisno o vrsti štete. Obrasci se mogu naći na web stranici Općine Podstrana www.podstrana.hr i potrebno ih je dostaviti Općinskom povjerenstvu za procjenu štete od elementarne nepogode i to:

–    e-mailom na adresu: josip.vrdoljak@podstrana.hr, neven.kapic@podstrana.hr:
–    putem faxa na broj: 330-271;
–    putem protokola Općine Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, Podstrana

Podatke o nastaloj šteti treba dostaviti do 12. ožujka 2015. godine u 12 sati.
Sve potrebne informacije se mogu dobiti na telefon 098/187-9212 ili u Vlastitom pogonu Općine Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, Podstrana u vremenu od 8 do 14 sati.
Na temelju izvještaja Općinskog  povjerenstva za procjenu šteta od elementarne nepogode zatražit će se proglašenje elementarne nepogode na području općine Podstrana.

Obrazac za prijavu štete od elementarne nepogode:

> EN-P Prijava štete od elementarne nepogode

Također pogledajte

Obustava održavanja javnih tribina o održivom gospodarenju otpadom u sklopu projekta „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta Perun“

Sukladno preporukama nacionalnog Stožera civilne zaštite kojima se do daljnjeg odgađaju svi skupovi i javna …