13. 12 2019 @ 3:57
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Obavijest o polaganju posebnog ispita za vozače autotaksi vozila  na području Općine Podstrane

Obavijest o polaganju posebnog ispita za vozače autotaksi vozila  na području Općine Podstrane

Na temelju članka 30. Odluke o autotaksi prijevozu (”Službeni glasnik Općine Podstrana”, broj 23/13) i članka 3. stavka 2. Pravilnika o posebnom ispitu za vozača autotaksi vozila s Programom ispita (”Službeni glasnik Općine Podstrana”, broj 14/13), Komisija za polaganje posebnog ispita za vozače autotaksi vozila na području Općine Podstrana, objavljuje

O B A V I J E S T
o polaganju posebnog ispita za vozače autotaksi vozila
na području Općine Podstrane

Obavještavamo sve kandidate koji su podnijeli zahtjev za polaganje ispita da će se ispit o poznavanju osnovnih podataka o kulturnim, gospodarskim, turističkim, prometnim i drugim značajnim objektima i znamenitostima Općine Podstrana održati 12. ožujka 2015. godine (četvrtak) s početkom u 10,00 sati u prostorijama Općine Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, 21312 Podstrana.

Tko ne pristupi ispitu, smatrat će se da je odustao od zahtjeva.

Na ispitu podnositelji zahtjeva dužni su podnijeti osobnu iskaznicu i dokaz o uplati troškova za polaganje ispita u iznosu od 300,00 kuna koji se uplaćuje u općinskom proračunu Općine Podstrana.

Kandidati koji žele izaći na ispit a nisu podnijeli zahtjev, mogu ga podnijeti na protokol Općine Podstrana, najkasnije do 12. ožujka 2015. godine.

PREDSJEDNICA KOMISIJE
Monika Ćutuk, dipl. iur., v.r.

Također pogledajte

Načelnik obišao vrtiće na području naše općine i uručio im prigodne poklone

Načelnik općine Podstrana Mladen Bratulović je danas, sa malim zakašnjenjem povodom Svetog Nikole, obišao vrtiće …