13. 12 2019 @ 3:11
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Poziv na Radionicu

Poziv na Radionicu

Slijedom najave Ministarstva poljoprivrede o raspisivanju natječaja za sufinanciranje projekata iz Mjere 4 – Ulaganja u fizičku imovinu Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, tijekom veljače 2015., organiziraju se radionice na kojima će biti prezentirane mogućnosti ulaganja i uvjeti sufinanciranja projekata.

Općina Podstrana, u suradnji sa Županijskom razvojnom agencijom RERA SD i Upravnim odjelom za gospodarstvo, razvitak i europske integracije SDŽ, organizira Radionicu namijenjenu postojećim i potencijalnim gospodarstvenicima iz poljoprivrednog sektora (OPG-i, tvrtke, obrti i zadruge) koji su prihvatljivi korisnici Podmjere 4.1.- Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i Podmjere 4.2- Potpora za ulganja u preradu, markerting i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda.

Radionica za područje Grada Splita i Solina, Općina Podstrana, Šolta i Klis održat će se 06. veljače 2015, u 11:00 h u prostorijama TZ Općine Podstrana (informativni centar), Davora Jurasa 2, 21 312 Podstrana.

Također pogledajte

Načelnik obišao vrtiće na području naše općine i uručio im prigodne poklone

Načelnik općine Podstrana Mladen Bratulović je danas, sa malim zakašnjenjem povodom Svetog Nikole, obišao vrtiće …