7. 12 2019 @ 17:08
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Akcija prikupljanja pomoći stanovnicima poplavljenih područja

Akcija prikupljanja pomoći stanovnicima poplavljenih područja

Dobri ljudi Općine Podstrana kao i ostatak Lijepe naše ovih proteklih nekoliko dana se angažiralo oko hvalevrijedne akcije prikupljanja pomoći stanovnicima poplavljenih područja. U protekla tri dana naši su  volonteri prikupljali, razvrstavali i pakirali hranu, higijenske potrepštine, pelene za djecu i odrasle, lijekove, sanitetski materijal i sve ono što su naši mještani smatrali da bi moglo biti od koristi. Zajedničkim radom DVD-a Podstrana, volontera, članova braniteljskih udruga te članova Zajednice sportova u suradnji sa tvrtkom Cemex koja je donirala kamion uspješno su ukrcali prikupljenu humanitarnu pomoć. Krajnje odredište je Općina Drenovci gdje će humanitarna pomoć biti dalje raspoređena potrebitima.

Načelnik Mladen Bartulović se također pridružio volonterima promovirajući načelo humanosti i dobrovoljnog rada.

Zahvaljujemo se svim volonterima i volonterkama koji su svojim nesebičnim radom i požrtvovnošću omogućili da se ovaj projekt realizira u vrlo kratkom roku.

Hvala Vam za angažman i rad, za nesebično davanje svog slobodnog vremena, entuzijazam i energiju koju ste uložili da bi se pomoglo stanovnicima poplavljenih područja.

 

Također pogledajte

Poziv stipendistima

Pozivamo sve studente kojima je odobrena stipendija (sukladno objavljenom popisu) za akademsku godinu 2019./2020. da …