29. 11 2020 @ 8:02
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Opća planinska škola Planinarske udruge Dinaridi

Opća planinska škola Planinarske udruge Dinaridi

Planinarska udruga Dinaridi iz Splita organizira Opću planinarsku školu. Početak je 21. veljače 2013. (četvrtak) u 18.00 sati, a završetak 02. svibnja 2013.

Škola se sastoji od tematskih predavanja, vježbi i izleta, a predavači su instruktori HPS-a, stručni planinarski djelatnici, gorski spašavatelji i liječnik.

Predavanja će se održavati četvrtkom od 18.00 sati u prostorijama HGSS stanice Split (Šibenska 41), a izleti uglavnom nedjeljom na planinama u široj okolici Splita (Poljička planina-Perun, Mosor, Kozjak, Dinara, Omiška Dinara, Svilaja). Po završetku predavanja i vježbi polaže se ispit znanja, a mogu mu pristupiti polaznici koji su nazočili barem 70% predavanja i vježbi.

Vrijedi napomenuti da je završena Opća planinarska škola uvjet za upis u škole ili tečajeve iz planinarskih specijalnosti (alpinističke, športsko-penjačke, speleološke, markacijske i vodičke).

Cijena škole je 200 kn, a mogu  se upisati svi planinari članovi HPS-a, stariji od 15 godina s plaćenom članarinom za tekuću godinu.

Ako su maloljetni potreban je pristanak roditelja/skrbnika. Informacije i prijave na mobitel  091/ 530 0038.

Također pogledajte

Obavijest stipendistima Općine Podstrana u 2020./2021. akademskoj godini!

Pozivaju se svi stipendisti Općine Podstrana da dođu potpisati ugovor o dodjeli stipendije u prostorije …