5. 08 2020 @ 19:20
Izdvojeno
Naslovnica » Oglasi i javni pozivi » Oglas za prijam u službu Višeg savjetnika za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i kapitalne izgradnje

Oglas za prijam u službu Višeg savjetnika za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i kapitalne izgradnje

Pročelnik Općine Podstrana na temelju članka 18. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11) objavljuje:

Oglas za prijam u službu Višeg savjetnika za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i kapitalne izgradnje u Odsjek za prostorno uređenje i komunalne poslove Jedinstvenog upravnog odjela Općine Podstrana.

– 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme, uz probni rad u trajanju od dva mjeseca.

1. Viši stručni savjetnik za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i kapitalnu izgradnju — 1 (jedan) izvršitelj na određeno vrijeme, uz probni rad u trajanju od dva mjeseca.

Na web – stranici: http://www.podstrana.hr  dostupan je opis te podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava, kao i podaci o prethodnoj provjeri sposobnosti kandidata, te ostale informacije o  postupku. Na web – stranici, te na oglasnoj ploči Općine Podstrana bit će objavljeno vrijeme održavanja prethodne provjere (intervju), najmanje pet dana prije održavanja provjere.

Prijave na Oglas podnose se na adresu: Općina Podstrana, 21312 Podstrana, Trg dr. Franje Tuđmana 3, s naznakom „Prijava na Oglas za Višeg savjetnika za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i kapitalnu izgradnju“ u roku 8 (osam) dana od dana objave na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Preuzimanje:

  1. Oglas za prijam u službu Višeg savjetnika za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i kapitalne izgradnje u Odsjek za prostorno uređenje i komunalne poslove Adobe Acrobat
  2. Oglas za prijam u službu Višeg savjetnika za komunalne poslove, komunalnu infrastrukturu i kapitalne izgradnje u Odsjek za prostorno uređenje i komunalne poslove – DETALJI Adobe Acrobat

Također pogledajte

II Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Općine Podstrana za 2020. godinu.

Na temelju članka 46. Statuta Općine Podstrana (”Službeni glasnik Općine Podstrana” broj 2/18, članka 7. …