21. 10 2020 @ 3:29
Izdvojeno
Naslovnica » Vijesti » Klapa Praska iz Podstrane osvojila 1. mjesto stručnog žirija na Festivalu marijansko-duhovne klapske pjesme

Klapa Praska iz Podstrane osvojila 1. mjesto stručnog žirija na Festivalu marijansko-duhovne klapske pjesme

Organizacijski odbor za proslavu 300. obljetnice čudesne obrane uz niz projekata tijekom sedmogodišnje priprave za proslavu obljetnice (2015.), pokrenuo je i održavanje Festivala marijansko-duhovne klapske pjesme pod nazivom “Klape Gospi Sinjskoj”. Ove godine Festival je održan u srijedu 3. kolovoza u dvorištu Svetišta Čudotvorne Gospe Sinjske na kojem je u natjecateljskom dijelu nastupilo 14 klapa.

S ponosom ćemo izdvojiti mušku klapu „Praska iz Podstrane koja je osvojila 1. mjesto stručnog žirija. Večer je  bila ispunjena Gospinim duhom, sjajna, zanimljiva, raznolika, a podstranski su momci osvajali simpatičnošću, poljičkim štihom i vedrinom.

Najviše su simpatija gledatelja, ili su samo sretnici s najviše obožavatelja i prijatelja, pobrali Splićani, klapa HRM „Sv. Juraj“.

Čestitke našoj klapi „Praska“ za osvojeno 1. mjesto stručnog žirija, a najviše za  ostanak u prvoj ligi u klapskom pjevanju, kao i predstavljanju Podstrane.

Također pogledajte

Obavijest mještanima Podstrane

Dragi mještani! Obavještavamo Vas da će se od dana 19.10.2020. do 23.10.2020. na području Općine …